ELITE

View as Grid List
Sort by
Display per page

ELITE Elite Fly Team 550 ml

Вземи бутилка на любимия си отбор по шосейно колоездене.Тези бутилки са BPA-free, което означава че не съдържат увреждащ здравето и нарушаващ хормоналния баланс Бисфенол А. Това е важно качество на съдовете за вода и храна, които използваме, тъй като съдържанието на Бисфенол А доказано повишава риска от алергии, хормонални нарушения, рак на гърдата и простатата.
14лв

ELITE Elite Ombra Giro d’Italia ( Limited Edition )

Тези бутилки са BPA-free, което означава че не съдържат увреждащ здравето и нарушаващ хормоналния баланс Бисфенол А. Това е важно качество на съдовете за вода и храна, които използваме, тъй като съдържанието на Бисфенол А доказано повишава риска от алергии, хормонални нарушения, рак на гърдата и простатата.
14лв

ELITE

Велотренажор Elite Arion
489лв 415лв

ELITE

Велотренажор Elite Drivo II
1999лв 1699лв

ELITE

Велотренажор Qubo Power Mag Smart B+ Смарт магнитен тренажор, който предава всички необходими данни от тренировъчната сесия на приложението My E-Training Интегриран ANT™+ и Bluetooth сензор за скорост / сила / каданс Отчитане на автоматичните нива на съпротивление Данните от скорост, каданс и сила могат да се споделят с други съвместими устройства и приложения 12 месеца гратисен период за приложението App My E-Learning . "Training Level" е безплатно без ограничение Магнитно съпротивление с висока изходяща мощ и 8 степени (същото се използва и от World Tour отборите)
599лв 449лв

ELITE

Велотренажор Direto Интерактивен ANT+ FE-C & Bluetooth велотренажор. Съвместим с My E-Training и всички видове приложения и софтуер, сред които : Zwift TrainerRoad The Sufferfest Kinomap Bikevo
1499лв

Велотренажор Elite

Elite Qubo Digital Smart B+ Общо взаимодействие между App / Софтуер / Устройства с ANT + (FE-C) протокол Безжичен магнитен велотренажор с електронно съпротивление и Elastogel валяк. ANT + безжична и Bluetooth Smart технология. 12 месеца безплатно App My E-Training. “Level training” е безплатно без лимит.
800лв 680лв