Разпродажба!

MAXXIS MINION DHR II 29 X 2.60

Original price was: 156.00 лв..Current price is: 129.00 лв.. с ДДС

Купи сtbi bank logo
0% на 4 вноски по 32.00 лева

MINION DHR II 29 X 2.60 3C TERRA EXO+ TR FOLD 60TPI E-25

Усъвършенстван и преработен; готов да разкъса всяка линия

  • Наклонен и назъбен протектор за бързо търкаляне и направо след спиране
  • Предлагат се еднослойни, DoubleDown и DH обвивки
  • 3C MaxxTerra, 3C MaxxGrip и Super Tacky налични за избрани модели
  • Спецификациите на корпуса с широка следа (WT) са оптимизирани за джанти с вътрешна ширина 30-35 mm

Със странични копчета, заимствани от легендарния Minion DHF, но разширени, за да осигурят повече опора, DHR II ъгли като никой друг. Централният протектор включва наклонени предни ръбове за подобряване на ускорението и ламели за създаване на плавен преход при накланяне на велосипеда. Подобни на лопатки копчета на централния протектор се вкопчват при рязко спиране и помагат да държите мотоциклета под контрол. Сдвоете го с Minion DHF отпред за най-добрата агресивна комбинация от гуми за каране на пътеки! Minion DHF се предлага в спецификации за пътека, ендуро и спускане.

3C MaxxTerra
Междинна конфигурация на смес, използвана в избрани планински гуми. 3C MaxxTerra е по-мек и предлага повече сцепление от 3C MaxxSpeed, но осигурява по-добро износване на протектора и по-малко съпротивление при търкаляне от MaxxGrip.

EXO+
Нашата конструкция EXO+ съчетава две от нашите най-добри материали за защита от пробиване: SilkShield и EXO. Слоят SilkShield се простира от мънисто до мънисто със слой EXO по страничните стени. Комбинирани, тези два материала създават EXO+, който подобрява защитата от пробиване на протектора с 27%; издръжливост на страничната стена с 51%; и устойчивост на прищипване с 28%.